fbpx
  • Industrieweg 31
    3401 MA IJsselstein
 

Contact

Contactformulier

Over ons

Wat is IJsselstaete ? IJsselstaete staat voor  een huiselijke sfeer, flexibele, persoonlijke en authentieke dienstverlening. Onze catering is geheel homemade. Wij zijn trots op onze veelal jaren lange relaties met onze gasten. Zo mogen wij lokale bedrijven, de lokale en centrale overheid en enkele grote landelijke organisaties tot onze vaste gasten rekenen. Ons motto is dan ook: IJsselstaete voelt als thuiskomen.

Wij zijn gevestigd op slechts 3 minuten van de A2 bij Utrecht. Onze gasten zitten daarnaast binnen 5-10 minuten op de belangrijkste knooppunten bij Utrecht, zoals de A12, A27, enz. Wij beschikken over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

WIE BENT U

U bent in ieder geval onze gast, wij maken het u graag naar de zin, en denken mee als u een wens of een vraag heeft.
U wilt bijvoorbeeld een vergadering, team dag, training of cursus plannen. U bent op zoek naar een no nonsense accommodatie, prima bereikbaar (minder dan 5 minuten van de snelweg A2) met gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Wij geven u graag de keuze uit vier verschillende zalen, elk met een eigen sfeer. Een lekkere zelfgemaakte lunch is vanzelfsprekend en als u bijvoorbeeld een middag en een avond wil plannen, zorgen wij voor een warme maaltijd. Een totaalplaatje voor een goede prijs. Iedere zaal heeft airco, daglicht, een eigen koffievoorziening, gekoeld water en er is altijd iets lekkers bij de koffie. Uiteraard is er ook gratis wifi.

Boeken