• Industrieweg 31
    3401 MA IJsselstein
 

Contact

Contactformulier
IJSSELSTAETE

Gelegen in het groene hart, naast de A2 met voldoende -gratis- parkeergelegenheid; een uitstekende locatie voor bijeenkomsten en trainingen. Geschikt voor groepen tot 65 personen, maar ook voor een kleine meeting of een op een gesprekken.
Huiselijk, professioneel en flexibel zijn onze kernwoorden. Koken doen we zelf en wij doen dat graag duurzaam, lekker en gezond. Maar de klant mag het zeggen en als het maar even kan, koken we naar uw smaak. We bereiden maaltijden die in de pan op tafel staan en borden met gouden randjes doen we niet aan. We koken graag ruim, want onze gasten scheppen graag tweemaal op, daar genieten we van.

WIE BENT U

U bent in ieder geval onze gast; wij maken het u graag naar de zin en denken mee, als u een wens of een vraag heeft.
U wilt bijvoorbeeld een vergadering plannen, teamdag, training of cursus. U bent op zoek naar een no nonsense accommodatie, prima bereikbaar (minder dan 5 minuten van de snelweg A2) met gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Wij geven u de keuze uit vier verschillende zalen, elk met een eigen sfeer. Een lekkere zelfgemaakte lunch is vanzelfsprekend en als u bijvoorbeeld een middag en een avond wil plannen, zorgen wij voor een warme maaltijd. Een totaalplaatje voor een goede prijs.
Iedere zaal heeft airco, daglicht, een eigen koffievoorziening, gekoeld water en er is altijd iets lekkers bij de koffie. Uiteraard is er gratis wifi.

WIE ZIJN WIJ

Angela en Harry

Wij zijn uw gastvrouw en gastheer: Angela Staats en Harry Singeling, al heel lang een echt-paar.
Wij geven regelmatig, vooral jongeren, de kans een soort stage bij ons te lopen. Door ze intensief te begeleiden in een werksituatie en te ontdekken welke talenten er zijn, maken ze meestal meer kans op de arbeidsmarkt. Noem het ons sociaal ondernemershart, met een duurzame hartslag.

Onze prijsstelling is absoluut redelijk te noemen en voor bijvoorbeeld (patiënten)verenigingen valt er altijd te praten over de voorwaarden. Zoals we zijn, zijn we groot genoeg.
Zo kunnen we o.a. zelf blijven koken en de gastvrijheid garanderen.