Ervaringen

Bekijk hier hoe onze klanten over ons denken. Zelf een ervaring bij Vergadercentrum IJsselsaete gehad? Laat ons weten wat u er van vond.

Dit zeggen onze klanten over ons:

26 juni 2018

Erik Philippus - ImprovemenT BV

IJsselstaete is al jaren de thuisbasis voor de Scrum trainingen die ik vanuit mijn bedrijf ImprovemenT BV organiseer. Ikzelf, maar ook de deelnemers aan de trainingen zijn zonder uitzondering zeer gecharmeerd van de locatie, de catering, en het warme welkom. Kijk maar op: http://www.improvement-services.nl/agile-scrum-foundation-training-recensies.html. Angela, Harry en andere medewerkers van IJsselstaete hebben gastvrijheid daadwerkelijk hoog in het vaandel staan, dat merk je aan alles!

26 juni 2018

Nelleke Goldberg DJI

Op 6 december bij IJsselstaete een bijeenkomst gehad met deelnemers uit het hele land. Perfecte bereikbaarheid, hartelijke ontvangst, mooie vergaderzalen met alle voorzieningen en bovenal heerlijke lunch en snacks tussendoor! Veel complimenten van de deelnemers en zeker voor herhaling vatbaar!

26 juni 2018

Jeroen

Deze maand een training gevolgd bij IJsselstaete; prettige locatie met vriendelijke mensen, die ook nog uitgebreid en lekker koken. Lader van mijn laptop vergeten en als service deze netjes opgestuurd gekregen!

26 juni 2018

Will Simons (Stichting railAlert)

This is the place to be als je een vergaderlocatie zoekt. Zodra je de deur opendoet waan je je in een huiskamer, de gezelligheid komt je tegemoet, wat een warm ontvangst. Vergaderzalen zijn voorzien van beamer, scherm, flip-over alles wat je nodig hebt. De lunch is voortreffelijk, alles zelfgemaakt, soep ,saté, noem maar op, niets is te veel, Heb je een vraag Harry en Angela staan voor je klaar. Maar vooral de zelfgebakken appel/bananen/rozijnen-taart (heb een paar stukken van Angela mee naar huis gekregen). Begin december zijn we er weer en nog vele bijeenkomsten zullen volgen. Ik geef het door. Top.

26 juni 2018

Godfried Harbers van CGI Nederland

“De afgelopen jaren heb ik meerdere keren een reservering gemaakt bij vergadercentrum IJsselstaete in IJsselstein. De service is goed, de locaties prachtig en ik heb er goede ervaringen mee. Voor onze 6 regiokantoren is dit een centrale plek voor al onze 2600 collega’s goed te bereiken. Daarnaast maakt de gastvrouw elke keer heerlijke (zelfgemaakte) maaltijden vooraf aan onze vergaderingen. Collega´s gaan graag naar deze locatie voor een overleg of een presentatie! Godfried Harbers van CGI Nederland”

26 juni 2018

Annelotte Bollen van Selligent (Hasselt, België)

Als internationaal bedrijf zonder kantoren in Nederland was het voor ons even zoeken eer we een geschikte plek vonden voor onze trainingen in Nederland. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende gratis parking vlakbij waren misschien de reden voor onze eerste reservatie. Maar de persoonlijke touch, het lekker eten en de huiselijkheid die we vinden bij IJsselstaete hebben ervoor gezorgd dat we steeds terugkeren. Ga zo voort!

26 juni 2018

Sipko Visser Lumadesq werkplekzonwering

Met Angela en Harry is het bijzonder fijn zaken doen; prettig, warm, eerlijk en ze denken met je mee. Voor BNI Komeet is vergadercentrum IJsselstaete een heel goed onderkomen. De locatie IJsselstaete bewijst dat zakelijke professionaliteit en warme huiselijkheid samengaan. Ik kan iedereen de service en gastvrijheid van Angela en Harry van harte aanbevelen…

26 juni 2018

Berty Kippersluijs, Stichting Pulse

Al geruime tijd huren wij bij Vergadercentrum IJsselstaete ruimte voor onze personeelsbijeenkomsten. Dat is altijd uitstekend verzorgd. Wanneer we iets extra’s willen is dat nooit een probleem. Er wordt met je meegedacht om het zo prettig mogelijk voor de klant te regelen. Wanneer we iets anders willen op het gebied van de catering dan is dat altijd mogelijk. Angela en haar team is een kei in de keuken. Alles smaakt heerlijk wat zij je voorschotelt! Harry is deskundig op het technische vlak; dus nooit problemen met een beamer of laptop die het plots laat afweten! Verder is er voldoende parkeer gelegenheid voor auto en/of fiets. Kortom…. zeer de moeite waard om daar een ruimte te huren. Berty Kippersluijs, Stichting Pulse.

26 juni 2018

Kees Leeuwestein - Kbit service training en advies

Kbit Service geeft al enkele jaren BHV trainingen in de ruimten van Angela en Harry. De flexibiliteit en het ruime meedenken maakt het voor mij een fijne locatie om te werken. Ondanks dat er soms meerdere huurders tegelijkertijd zijn vinden we altijd een oplossing om toch BHV scenario’s te kunnen doen met de groepen waarmee wij daar zijn voor de opleiding of herhaling. De verzorging die geboden wordt is top!! Een aanrader voor iedereen die een prettige goed verzorgde locatie zoekt.

26 juni 2018

SAB-profiel bv

Alles is meer dan goed te noemen bij IJsselstaete Рde sfeer, de bevlogenheid van Harry en Angela, de flexibiliteit en het altijd warme welkom! Wij boeken graag bij hen ruimtes om te vergaderen, trainingen te geven of ̩̩n op ̩̩n gesprekken te houden. Altijd top geregeld!