Ervaringen

Bekijk hier hoe onze klanten over ons denken. Zelf een ervaring bij Vergadercentrum IJsselsaete gehad? Laat ons weten wat u er van vond.

Dit zeggen onze klanten over ons:

2,0 rating
12 september 2019

XRumer 19.0 + XEvil 4.0: innovatief softwarecomplex voor het breken van een Captcha

1. Krachtige Neuronets: XEvil OCR kan meer dan 12000 van verschillende soorten Captcha ‘ s oplossen,
inclusief die van populaire, zoals Google CAPTCHA ‘ s ReCaptcha v2, v3 (in XEvil 4.0 Ultra alleen!), Captcha.Com, SolveMedia, Bing-Captcha,
Facebook-captcha en Bitfinex-captcha, Yandex-captcha, DLE-captcha, VBulletin-Captcha, en veel andere types!

2. Zeer hoge snelheid en precisie: herkenningssnelheid 0,01 .. 0,02 seconde per afbeelding (maar slechts 1 seconde in DEMO versie!),
XEvil kan brede soorten captcha met hoge precisie omzeilen en oplossen,
zonder afhankelijk te zijn van moeilijkheden, vervorming, geluiden, lettertypen, kleuren.

3. Zeer eenvoudige UI: slechts 3 hoofdknoppen om herkenning te starten,
dus XEvil gemakkelijk te gebruiken met een brede spectre programma ‘ s van SEO, SMM, Analytics,
Massa Auto-registratie/posten/verzenden/Bruteforcing / CryptoCurrency Mijnprogramma ‘ s.

Interesse? 😉
Zoek gewoon gratis in google “XEvil”.

Tittysgrads
5,0 rating
26 juni 2018

IJsselstaete is al jaren de thuisbasis voor de Scrum trainingen die ik vanuit mijn bedrijf ImprovemenT BV organiseer. Ikzelf, maar ook de deelnemers aan de trainingen zijn zonder uitzondering zeer gecharmeerd van de locatie, de catering, en het warme welkom. Kijk maar op: http://www.improvement-services.nl/agile-scrum-foundation-training-recensies.html. Angela, Harry en andere medewerkers van IJsselstaete hebben gastvrijheid daadwerkelijk hoog in het vaandel staan, dat merk je aan alles!

Erik Philippus - ImprovemenT BV
4,0 rating
26 juni 2018

Op 6 december bij IJsselstaete een bijeenkomst gehad met deelnemers uit het hele land. Perfecte bereikbaarheid, hartelijke ontvangst, mooie vergaderzalen met alle voorzieningen en bovenal heerlijke lunch en snacks tussendoor! Veel complimenten van de deelnemers en zeker voor herhaling vatbaar!

Nelleke Goldberg DJI
5,0 rating
26 juni 2018

Deze maand een training gevolgd bij IJsselstaete; prettige locatie met vriendelijke mensen, die ook nog uitgebreid en lekker koken. Lader van mijn laptop vergeten en als service deze netjes opgestuurd gekregen!

Jeroen
5,0 rating
26 juni 2018

This is the place to be als je een vergaderlocatie zoekt. Zodra je de deur opendoet waan je je in een huiskamer, de gezelligheid komt je tegemoet, wat een warm ontvangst. Vergaderzalen zijn voorzien van beamer, scherm, flip-over alles wat je nodig hebt. De lunch is voortreffelijk, alles zelfgemaakt, soep ,saté, noem maar op, niets is te veel, Heb je een vraag Harry en Angela staan voor je klaar. Maar vooral de zelfgebakken appel/bananen/rozijnen-taart (heb een paar stukken van Angela mee naar huis gekregen). Begin december zijn we er weer en nog vele bijeenkomsten zullen volgen. Ik geef het door. Top.

Will Simons (Stichting railAlert)

 

 

 
Boeken