Het Kombuis

het-kombuis-1

Ervaar een warm welkom in Het Kombuis, de gezellige woonkeuken van IJsselstaete.
De ontvangstruimte waar gekookt wordt, de tafel wordt gedekt en er altijd verse koffie is.
Het hart van IJsselstaete, waar alle vier de zalen op uit komen. Groot genoeg om even bij te komen in het chillhoekje, of de krant te lezen aan de grote tafel. Deze bijzonder grote tafel is gemaakt door de houtbewerkingsafdeling van Zomo, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Sfeer

het-kombuis-3

De sfeer is bij elkaar gesprokkeld op markten en tweedehands winkels. Daarmee hebben wij van de gemeente IJsselstein het predikaat Duurzaam verdiend. Daar zijn we trots op. Wij bieden ook regelmatig plaats aan stagiaires en, zoals dat zo mooi heet, aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons kan er ervaring worden opgedaan in een veilige omgeving en komen er soms onverwachte talenten naar boven.

 

Onze lunches

het-kombuis-2Lunches, maaltijden en lekkere hapjes komen uit eigen keuken. We zetten graag de pannen op tafel en houden van vers, gevarieerd en zelfgemaakt. Wij houden rekening met dieetwensen, zoals vegetarisch of glutenvrij. Als u uw meeting wilt afsluiten met een borrel kan dat: Wij hebben geen schenkvergunning, echter indien gewenst mag u zelf zorgen voor de alcoholische versnaperingen. Hapjes en sapjes verstrekken wij graag.

 

Kookworkshops

het-kombuis-4

Het kombuis is uitermate geschikt voor het geven van kookworkshops. Koken is hier een uit de hand gelopen hobby. We hebben een geheim wapen achter de hand. De IJsselsteinse topkok Leonie van Mierlo, docent bij de Kas Spijkers Academie -en nog door hem zelf opgeleid- is hier kind aan huis. In overleg zijn er vele workshops mogelijk, voor zowel een grote groep als voor een select gezelschap. Kookworkshops voor minimaal 8 tot maximaal 40 personen. Prijsindicatie: vanaf € 35,– tot € 55,– Wilt u iets bijzonders? Vertel het ons; we zijn flexibel en denken graag mee.

 

 

Kortom, De zalen van IJsselstaete en Het Kombuis – professioneel en een beetje als thuis!