fbpx
ijsselstaeate-2.0-
IJSSELSTAETE 2.0, een stap verder….
13 juni 2018

BENEFIET Diner & Veiling 21 APRIL 2018

Omdat wij, Harry en Angela, vinden dat ondernemen meer is dan geld verdienen – al is daar op zich helemaal niks mis mee – hebben wij maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij bieden ook regelmatig stage en werkervaringsplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals dat heet. Wie wil en dat ook daadwerkelijk laat zien bieden we graag een kans.
Deze gedachte is de inleiding tot het volgende nieuwsitem, dat we graag onder uw aandacht brengen.

Onder de naam GEEF TINKERBELL NIEUWE VLEUGELS organiseert IJsselstaete in samenwerking met de Stichting Roemeense Kinderhulp op 21 april 2018 een Diner en Veiling. Alle relevante informatie is te vinden op http://www.srkh.nl 

Tinkerbell-websiteHet gaat om het familiekindertehuis Tinkerbell in Sovata Roemenië, waar 20 kinderen in familieverband een toekomst wordt geboden. Door gewijzigde wetgeving verkeren ze in grote financiële nood en zomaar de kinderen op straat zetten kan niet. Ze hebben dan geen toekomst meer. Tinkerbell luidt de noodklok!
U kunt een donatie doen van 75 euro, jawel, maar u krijgt er deze keer iets voor terug!
Een volledig driegangen menu inclusief alle drankjes; er wordt gekookt door sterrenkoks; alle ingrediënten worden gesponsord door IJsselsteinse ondernemers, wat een platform!
Iedere eurocent gaat naar de kinderen.
Na het diner is er een fantastische veiling met klinkende namen, kunstwerken en dierbare bezittingen waar nu al veel belangstelling voor is.
Wij zijn trots dat Vergadercentrum IJsselstaete hier een steentje aan kan bijdragen. U bent van harte welkom.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boeken