fbpx
BENEFIET Diner & Veiling 21 APRIL 2018
26 maart 2018

IJSSELSTAETE 2.0, een stap verder….

ijsselstaeate-2.0-

ijsselstaeate-2.0-

IJSSELSTAETE 2.0, een stap verder….

Vanaf 1 juli 2018

VERGADERCENTRUM IJSSELSTAETE te IJsselstein, is al weer acht jaar een gekende locatie voor het houden van een cursus, training, vergadering, teammeeting of (kook)workshop.
Zowel regionaal als landelijk wordt deze professionele en toch huiselijke locatie goed gevonden en gewaarderd. Gelegen in het midden van het land, naast de A2 en met veel gratis parkeerruimte!
De zelfbereide maaltijden, uitstekende voorzieningen in de zaal en de persoonlijke benadering maken het plaatje compleet.

ijsselstaeate 2.0Harry Singeling en Angela Staats hebben dit met veel passie en gevoel voor gastvrijheid gemaakt tot een plek waar het goed toeven is.
Het concept staat, maar vraagt ook om vernieuwing en uitbreiding van de mogelijkheden.
Tijd voor ’n upgrade, en nieuwe kansen.

Bastiaan Boerboom en zakenpartner Ron de Bruyn omarmen het bijzondere concept van IJsselstaete.
Zij zullen vanaf 1 juli a.s. hun talenten gaan inzetten om IJsselstaete nog verder uit te bouwen tot een vergadercentrum van deze tijd.
Angela kan zich hierdoor volledig bezighouden met haar taken als Culinair Gastvrouw.

IJsselstaete 2.0 * GEWOON BIJZONDER.

Wij willen heel graag iedereen in de gelegenheid stellen kennis te komen maken met de nieuwe gezichten en nieuwe mogelijkheden van IJSSELSTAETE.

Na de zomervakantie houden wij voor alle bekende én nieuwe gasten, vrienden en familie een Culinair Open Huis. Zodra datum en tijd bekend zijn hoort u dat van ons.
U kunt ook aangeven -graag zelfs- dat u zeker een uitnodiging wilt ontvangen info@ijsselstaete.com dan komt dat zeker goed. Iedereen is van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boeken