fbpx
 • Vergadercentrum-IJsselstaete-33
 • uiterwaerde 1
 • Corneille 3
 • Het-kombuis-4
 • uiterwaerde 4
 • Het-kombuis-5
 • De IJssel 5
 • De Lek 6
 • Het-kombuis-8
 • De IJssel 8
 • De Lek 8

Veilig en rustig werken met onze flexplekken

De Coronacrisis vraagt van ons allemaal heel veel. Het allerbelangrijkste in deze tijd is veilig en gezond blijven, niet alleen voor u zelf, maar ook voor de mensen om u heen.

De dagelijkse zaken moeten zo goed mogelijk doorgaan en wij helpen u hier graag bij. Juist in deze tijd is het belangrijk dat uw zaken door kunnen gaan. Dit kan ingewikkeld zijn wanneer u thuis werkt en de kinderen en uw partner daar ook zijn. Even een call met een klant of collega, een paar uur actief werk verzetten of gefocust aan de slag met nieuwe ideeën? Dat gaat thuis nu niet lukken.

Vergadercentrum IJsselstaete is er ook in deze tijd voor u. Onze gastvrijheid en het warme ontvangst blijft gewoon bestaan, maar dan net even anders. Wat bieden wij u:

Pakket 1:

Werkplek
Onbeperkt koffie/thee met eigen kan
Glasvezel Wifi€21,50 per persoon per dagdeel ex btw

Pakket 2:

Werkplek
Onbeperkt koffie/thee met eigen kan
Lunch
Boodschappendienst (Plus supermarkt)
Glasvezel Wifi

€ 29,50 per persoon per dagdeel ex btw
Hoe werkt het?

- u maakt gebruik van één van onze zalen
- de werkplekken per zaal zijn beperkt qua aantal, uiteraard hoeft u niet met vreemden te zitten
- u neemt zelf uw laptop mee

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wanneer u graag met een collega gebruik wilt maken van ons aanbod, dan zorgen wij ervoor dat er minimaal 1,5 meter afstand zit tussen u en de ander. Maar we doen meer:

We desinfecteren dagelijks nagenoeg alles. Zo ook de werkplekken en alle voorwerpen die aangeraakt kunnen worden, bijvoorbeeld deurknoppen, koffieautomaat e.d. Bij binnenkomst en wanneer u IJsselstaete verlaat verzoeken wij u uw handen te wassen. Uw laptop en toebehoren worden bij binnenkomst en vertrek gedesinfecteerd. Wilt u ook andere persoonlijke items, gedesinfecteerd hebben? Geen probleem! We beschikken over zeer hoogwaardige ontsmettingsmiddelen. Ongebruikte etenswaren of versnaperingen worden weggegooid. Vaatwerk, waterflessen e.d. worden professioneel op 90 graden gereinigd.

Wellicht is het goed te weten dat ons pand op dit moment weinig bedrijvigheid kent. De kans dat u buiten IJsselstaete in het pand in contact komt met andere is hierdoor bijzonder klein.

Bent u trainer?

Ook trainers hebben het in deze tijd lastig. Het is fijn om uw kennis over te kunnen brengen aan mensen die graag iets nieuws leren, maar door de regels met betrekking tot Corona en weinig faciliteiten en ruimte thuis, maakt het lastig om een online groepstraining te geven. Vergadercentrum IJsselstaete kan u hierbij helpen!

Wilt u uw doelgroep online trainen, maar dan op een veilige en gepaste manier? Met voldoende faciliteiten zoals ruimte om uw 'eigen studio' in te richten, glasvezel Wifi, groot beeldscherm en technische ondersteuning?

Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Flexwerkplek boeken

U kunt het formulier invullen, maar u mag ook bellen.

Flexwerkplek

Algemene gegevens

Zaalvoorkeuren

Keuze pakket
Boeken