fbpx
  • Industrieweg 31
    3401 MA IJsselstein
 

Contact

Contactformulier

Over ons

IJsselstaete staat voor huiselijke sfeer, flexibele en authentieke persoonlijke dienstverlening. Wij zijn een vergaderlocatie, gevestigd centraal in Midden Nederland, nabij Utrecht, op slechts 3 minuten van de A2. Onze gasten zitten daarnaast binnen 5-10 minuten op de belangrijkste knooppunten bij Utrecht, zoals de A12, A27 enz.  Wij beschikken over ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Bastiaan Boerboom werkt als eigenaar/gastheer met een klein vast team. De communicatielijnen zijn hierdoor kort en (terugkerende) gasten hebben daardoor altijd een vast aanspreekpunt. Onze catering is geheel homemade en bereiden wij in onze keuken in de centrale ontvangstruimte. Hierdoor ontstaat er vaak een soort “voorpret en nieuwsgierigheid” bij ons gasten “Wat gaan we vandaag eten?”Wij zijn trots op onze veelal jarenlange relaties, met onze gasten. Zo mogen wij o.a. de lokale en landelijke overheid, vakbonden, diverse zorginstellingen en vele pensioenfondsen tot onze vaste gasten rekenen.  Ons motto is dan ook: IJsselstaete voelt als “thuiskomen”.

WIE BENT U? 

U bent op zoek naar een vergaderlocatie, centraal in Midden – Nederland, omgeving Utrecht. Bij voorkeur met gratis parkeren en vlakbij de diverse snelwegen. U begrijpt dat extern vergaderen een prijs heeft, maar u zoekt geen over de top prijzen. U houdt van korte communicatielijnen, kleinschaligheid spreekt u aan. U heeft daarnaast de reviews van IJsselstaete gelezen en bent heel benieuwd, waarom vele organisaties, al heel lang gast zijn van Vergaderlocatie IJsselstaete. Is dat de oprechte dienstverlening, waaraan je kunt zien dat je aanwezigheid als gast enorm wordt gewaardeerd? Is het, het meedenken en de flexibiliteit of wellicht de goede lunches waarover u heeft gelezen ? De verrassende sfeer, die je niet zo snel op deze locatie zou verwachten ? Zijn dit zaken, die u in de basis aanspreken ?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze gastheer Bastiaan Boerboom. Hij staat u graag te woord !

Boeken